Werkster Martha

Werkster Martha (56) gooit al haar vrouwelijke charmes in de strijd om haar broodheer, de jonge Wilhelm, om haar vingers te winden. De oude zeug pijpt, neukt, stoot en slempt, laat zich op z'n hondjes pakken en krijgt dan een lading sperma in haar gerimpelde smoeltje..

Juffrouw Jenny

Kleuterleidster juffrouw Jenny laat zich thuis verrassen door buurman Berend. De rijpe blonde slet laat zich anaal keihard doorvogelen en gilt het daarbij uit van pijn en genot! Wat een lekkere slet!

Blondie

De prachtige Blondie van 48 wil een artikel omruilen maar de jonge verkoper geeft geen krimp. Dus zet Blondie zwaarder geschut in: haar strakke lichaam! Binnen no-time is de jongeman om en stoot hij Blondie van voren en van achteren...

Triootje in de sportschool

Een fitness-instructeur neemt twee geile rondborstige huisvrouwtjes te pakken die zich uitdagend gedragen in zijn school. Hij neukt de dames van voor en van achteren en laat ze voelen wie de baas is. En de dames? Die genieten van elke seconde!

Oma wordt afgewerkt in de garage

Manuela (62) heeft haar auto laten repareren bij de lokale beunhaas. Maar oma heeft echter geen geld. Kan ze haar kutje en kontje soms aanbieden als tegenprestatie? Vooral haar kontje is nog lekker strak, en daar heeft Beun de Haas natuurlijk wel oren naar!