Lovely Rita doet de buurjongen

Lovely Rita van 46 houdt wel van een vers groen blaadje op zijn tijd. En daarom heeft ze vakkundig de nieuwe buurjongen verleidt, zodat ze diens enorme pik diep in haar keel en kut kan voelen!

Frau Irmgard laat zich neuken

Als frau Irmgard af moet rekenen voor de reparatie aan haar auto, vallen de kosten toch wat tegen. En dus gooit de ouwe geile weduwe haar charmes maar in de strijd en betaalt ze in natura!

Orgie bij de gynaecaloog!

Hilde laat zich onderzoeken door die leuke nieuwe gynaecaloog in het ziekenhuis, maar de ouwe slet gedraagt zich daarbij zo uitdagend en geil dat het onderzoek uitloopt op een orgie waarbij zelfs de twee assistenten van de dokter meedoen! Want samen staan ze sterk en krijgen ze de geile gans er wel onder..

Oma Rosalie doet haar kleindochter

Geile Franse oma Rosalie wordt spontaan nat van de rondslingerende sexboekjes van haar kleinzoon. Maar als diens vriendinnetje opeens opduikt ontstaat er een vreemd soort chemie tussen de twee..!

Kom bij mamma, jongen..

Een heerlijke, prachtige oudere dame verleidt haar eigen stiefzoon en laat zich vervolgens flink door de jonge knaap doorneuken.